Bygghemma.se fortsätter att INTE leverera​…

Jaha… så skulle jag montera väggväxthuset som jag beställde från bygghemma.se förra våren. Som efter MÅNGA turer dök upp en månad försent. Då det var för sent på säsongen att sätta upp det. Frösådderna av gurka och tomat hade redan dött av väderexponering.

Och vad händer idag? Jo, det fattas en viktig del. Alltså jag ORKAR INTE!

De två översta stängerna går inte att montera, för ett fäste saknas.

Och jag tror jag hellre skulle skjuta mig själv än att ha med Bygghemma.se att göra igen. De schabblade flera gånger med leveransen, men jag fick NOLL kompensation och skulle betala varenda krona. Det enda jag fick var ett otroligt otrevligt bemötande, som att det var MITT fel att de levererat fel och försent.

Så jäkla typiskt att sådant här händer med något som beställts från just bygghemma.se. Att något saknas i en förpackning är ju inte något de egentligen gjort fel, utan det har väl helt enkelt gjorts ett misstag i fabriken, men jag vet ju att jag skulle få se mig i stjärnorna efter den saknade delen om jag försökte kontakta dem. Hade det varit vilket annat företag som helst så hade ju detta varit en petitess – bara att kontakta och invänta reservdel.

Jag har mejlat importören och frågat om jag kan beställa en reservdel av dem. Hoppas det går, så att väggväxthuset kan användas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.