Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Våren har alltid givit barnvagnsintresset en liten nytändning. Eller, ja, varje vår sedan 2015 i alla fall. ⁣⁣I år blev inget undantag. Förra året kom Emmaljunga Duo Edge och Uppababy Vista Spenser till hushållet. De kommer nog båda att lämna oss i år, som det ser ut, tillsammans med Bugaboo Donkey Weekender och ett par Babyzen Yoyo+.⁣⁣Årets nyheter hos oss stavas Babyzen Yoyo2 (såklart!) och en vagn som jag haft ett snabbt uppkommet habegär för: Baby Jogger City Mini GT2 Double. Den landade alldeles nyss i hallen, (fatta att det går att klicka hem en vagn på lördagskvällen och få den hemlevererad på söndagskvällen!?!) och nu ska jag stifta bekantskap med en Baby Jogger för första gången. Spännande!⁣⁣Vilka som blir kvar sen förr? Mina båda Thule Urban Glide2, i enkelt och dubbelt utförande, kommer jag inte att göra mig av med så länge jag har barn som kan åka i dem, och min Bugaboo Bee3 Van Gogh, som är klart äldst i hushållet numera (2015?) och bara så vacker att den nog blir kvar för alltid. ⁣⁣#babyjogger #babyjoggercityminigt2double #nybarnvagn #barnvagnsberoende #strolleraddict #newstroller #barnvagn #syskonvagn
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.