Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Det tar bara några sekunder… ⁣⁣I förrgår kväll lyckades hon i ett obevakat ögonblick klättra upp på en pall i köket, och köra handen rakt ner i en gryta kokande linssoppa.⁣⁣Det blev till att åka in till barnakuten på KS efter ett första stopp på lokala akutmottagningen. ⁣⁣En andra gradens brännskada på fingrarna, och bandage i minst två veckor. Idag fick hon nytt bandage på brännskadeenheten, och det verkar som att allt kommer bli bra. Återbesök och omläggning igen i början av nästa vecka.⁣⁣Mestadels är hon lika glad och busig som vanligt, men ibland har hon så ont, och vi räknar ner de där sex timmarna som ska gå mellan alvedondoserna. Liten tott
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.