Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lilla människan! ⁣⁣På 8-månaderskontrollen för ett par veckor sedan uppvisade hon en vikt på 7,860 kg och en längd på 68,2 cm. Hon fortsätter på sina kurvor ett hack under medellinjen, helt proportionerligt. Så allt bra!⁣⁣Nu är det bara en vecka kvar till 9-månadersdagen. Hon står mot allt, och har den senaste veckan börjat öva på att släppa taget, och står och balanserar några sekunder. Har börja ta några steg längs med möbler och kryper som ett jehu mot alla öppna dörrar och grindar, för att utforska. Blomkrukorna lever farligt! ⁣⁣Tänderna har fortfarande inte kikat fram, fast vi trott att de varit på väg i månader. Läten som omisskännligt låter som "Mamma", "Pappa" och "Hej!" kommer ofta ur den tandlösa lill munnen.⁣⁣Hon sitter äter allt mer och äter vår mat vid bordet, och verkar gilla det mesta. Annars är det burkmat, gröt, klämmisar som gäller. En flaska ersättning som "förfrukost" när hon vaknar (nästan alltid vid 06 +/- en kvart), och ibland en till kvällen, om hon inte somnat direkt efter middagen.⁣⁣En lättsam unge, med ett temperament som visar sig då och då, när hon blir så arg att hon sitter och hoppar över att inte få saker hon vill ha, eller när hungern uppkommer plötsligt och hon bara inte kan vänta på att maten ska bli klar. Gnäller nästan bara när hon är trött, och somnar nästan alltid direkt och på egen hand när hon läggs ner i Yoyon med napp och snuttefilt.⁣⁣Tänk vad olika ungar kan vara, och tack alla högre makter som gav oss en lätt en denna gång! ⁣ ⁣#8månader #decemberbebis2018⁣ #lillrödtotten
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.