Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Gör Birka-båt med flocken.⁣⁣Lekrummet är bortrenoverat. Sorgen är stor. ⁣⁣Buffématen var som buffémat är mest (delvis ätlig), och "rödvinet" borde komma med en varningsskylt. ⁣Hytten är det dock inget fel på. 🤩⁣⁣Det föll på mammans lott att gå till hytt och natta telningar efter middagen (aldrig nödbedd när det gäller en chans att gå och sova tidigt), och alla barnen somnade utan knot på avsedd plats. De två stora i bäddsoffan i svitens "vardagsrum", och den lilla i lånad babysäng bredvid föräldrasängen.⁣⁣#kryssning #birkacruises #resamedbarn
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.