Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Åtta månader idag!⁣⁣Min lilla Tott, som plötsligt kan krypa ordentligt och är snabb som en vessla, och står upp med stöd av bara en hand.⁣ Och klättrar upp på kartonger…⁣Fortfarande en liten och nätt sak, men hon växer så det knakar. Äter glatt, men har börjat tycka att maten på våra tallrikar ser godare ut än barnmat.⁣⁣Idag ska jag plocka upp storlek 74 ur förrådet, för nu är det bara de rymligare varianterna i storlek 68 som passar.⁣⁣Det är 1,5 månad sedan hon slutade amma helt, tidigast av alla tre barnen. Lite melankoliskt, men det vägs upp av att hon sover mellan 19 och 06 på natten (med få undantag). I egen säng!⁣⁣Hon säger "Hejje!" när hon vaknar eller jag kommer hem, och "Nänänä" (medan hon skakar på huvudet) men inget som liknar mamma ännu.⁣⁣#decemberbebis2018 #lillarödtotten #8månader
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.