Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Inte lika glatt idag, när hon trillade nerför trappan ⁣⁣Mormor är här och lekte med barnen i vardagsrummet, jag och B höll på att laga mat.⁣⁣Grinden mellan kök och hall/trapphus hade lämnats öppen, och i ett klassiskt fall av flera-vuxna-som-tror-att-någon-annan-kollar-barnet så hade hon snabbt som en vessla krupit ut ur vardagsrummet och förbi oss i köket osedd och ohörd.⁣⁣Vi hörde en plötslig duns och ett skrik, och fattade först inte att hon inte var i vardagsrummet. Men hon låg på trappavsatsen. Tur att vi har en tvådelad trätrappa med en avsats i mitten, så det inte är ett jättelångt fall.⁣⁣En rejäl fläskläpp skvallrar om att hon landade på ansiktet, men annars verkar hon okej. Lite flytande alvedon och en glasspinne senare i alla fall…
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

One thought on “Uppdatering från @alltenligta på Instagram

  1. Stackars liten ❤️
    Tur det finns Alvedon och glass 👍
    Man blir ju skärrad när de fumlar och ramlar men det är precis som att de hör livet till. Ha det så gott och krama om dem från moster 😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.