Uppdatering från @alltenligta på Instagram

När livet ger en citroner – gör lemonad! ⁣⁣Eller: När lillbarnet vaknar strax efter fem och du bara har fått tre timmar sömn – avnjut en ensam morgonkaffe på balkongen efter att ha bytt, matat och sövt om!⁣⁣En jag följer hade gjort ett "fem snabba om mig"-inlägg, och jag knåpade ihop detta om mig själv. Delar min egen kommentar här, för den som orkat läsa så här långt:⁣⁣1. Jag var en strulig tonåring som knappt gick i skolan alls i högstadiet, tog diverse droger och hängde med helt fel typ av killar.⁣⁣⁣⁣2. Jag har alltid haft läshuvud och hade ändå till slut en juristexamen när jag var 25.⁣⁣⁣⁣3. Jag trodde aldrig att svenssonlivet var menat för mig, och hade nästan aldrig stått en annan människa riktigt nära.⁣⁣⁣⁣4. När jag var 27 hade jag plötsligt träffat en helt annan typ av man än de strulputtar (råkade först felskriva "strulpittar" nu och hade orimligt kul åt det) jag tidigare fallit för, och nu vid 38 är jag gift med honom och har tre underbara (och ofta asjobbiga) ungar födda -14, -16 och -18, bor i villa och driver eget företag.⁣⁣⁣⁣5. Jag har en begynnande 40-årskris, stressar orimligt mycket med dåligt samvete både hemma och på jobbet över att inte räcka till, sorg över att inte ha kunnat vara mammaledig på traditionellt sätt, och skulle helst av allt bara vilja bo i en riktigt gammal stuga någonstans med vettigare bostadspriser och ha ett jobb som inte följde med mig hem, så att jag kunde ge mer av mig själv till barnen. Och kanske läsa en bok ibland, efter att ha gått från ett par tegelstenar i veckan till en lättsmält pocket vartannat år…
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.