Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Så här på sommaren blir det ofta så att vi inte hinner med riktig lunch. Ett helgmellanmål med lite chark, ost, oliver och annat plock uppskattas då av hela familjen.⁣⁣Något alla våra barn ÄLSKAT redan innan de fått tänder är tryffelsalami i florstunna skivor 🤷‍♀️⁣⁣Så även lilla Tott. Hon smaskar glatt i sig tryffelsalami, finskinka och lagrad hårdost med stor entusiasm. (Ja, de andra två också, så klart.) ⁣⁣Tott avrundade med att sätta i sig en hel 8-månadersburk med barnmat (inget av våra barn har gillat de släta puréerna för yngre åldrar). Det har äntligen lossnat med maten, troligen för att vi börjat ge mat med lite struktur. ⁣⁣#6månader #decemberbebis2018 #barnmat
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

One thought on “Uppdatering från @alltenligta på Instagram

  1. Så duktiga dom är alla barnen att äta 🍴 det som ni serverat dem. Här blev det veg hamburgare med sallad 🥗 och öl 🍻. Det blir repris idag och ngr dagar framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.