Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Tittut! ⁣⁣Stora lillasysterns intresse för att bli buren fortsätter.⁣⁣Idag blev det min fina nya tävlingsvinst Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh som fick visa hur den klarar sig med äldre barn.⁣⁣Och den klarade sig galant! Det kändes lätt för mig att bära, och jag gillar särskilt "plattan" på midjebandet, som känns både som ett extra stöd och förhindar att tre-barn-på-fem-år-magen väller ut alltför mycket på framsidan vid ryggbärande.⁣⁣Jag blev lite bestört när Ergobaby slutade tillverka 360:n med det breda kardborrebältet, men detta är absolut en bättre lösning.⁣⁣Nu saknas bara en tur med just den gamla 360:n för min genomgång av mina selar med möjlighet till ryggbärande. Testpiloten? Ett stycke 2,5-åring på kanske 15 kilo och runt en meter över havet. ⁣⁣#bärsele #ergobabyomni360coolairmesh #ergobaby #lillamissl
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.