Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Vi kör en dagens bärsele, då Inte för att det syns så mycket av själva selen, men, men…⁣⁣2,5-åringen ville absolut bli buren imorse igen. Jag plockade fram min Tula Toddler, som användes någon enstaka gång när äldsten var mindre, innan jag blev för gravid med nämnda 2,5-åring.⁣⁣Den passade fint, men jag vet ärligt talat inte om den var så mycket bättre än standard-ergon, ur mitt perspektiv. Minns att jag jämfört dem, och att ryggpanelen är mycket större på Toddler-selen, men jag hann inte kolla hur det såg ut bakifrån mitt i morgonstressen idag.⁣⁣Av ryggselarna hemma är det nu bara Ergobaby 360 och Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh som jag inte testat att bära storasystern i de senaste dagarna. Måste nog göra det ⁣⁣#bärsele #tulatoddler
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.