Uppdatering från @alltenligta på Instagram

2,5-åringen blev inspirerad av sin tur i sele häromdagen, och begärde att få "sitta din rygg, mamma" till förskolan imorse.⁣⁣Jag valde att testa min gamla Stokke-sele, som var den jag använde mest de sista gångerna jag bar henne förra året. ⁣⁣Jag har tyckt mycket om att använda Stokken ute, för att den är stadigare än en vanlig sele, och kan tas på som en ryggsäck med barnet i. Men med helgens försök med en klassisk Ergobaby kan jag konstatera att pendeln svängt.⁣⁣Ett äldre barn som har större förmåga att själv hjälpa till att komma i selen gör att ryggsäcksfunktionen inte är nödvändig, och det kändes som att den mjuka textilselen faktiskt fördelade hennes vikt bättre än Stokke-selen nu när hon är ännu tyngre än för ett år sedan, vid 18 månader. Troligen för att hon kommer längre från min kropp när hon sitter som i en separat sits kopplad till min ryggsele.⁣⁣En lycklig liten tjej satt i alla fall och upprepade att hon tyckte om min rygg. 🥰⁣⁣#stokkemycarrier⁣ #bärsele
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.