Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Ibland är jag extra glad att jag har en UB Vista ⁣⁣Tyvärr ett onödigt stort paket, eftersom syskonsitsen jag beställde tillsammans med Spenser från @bonti_of_sweden den 6 april inte är med, utan en svart lånesits jag aldrig bett om, och inte kommer att använda. Kul att behöva böka med att skicka tillbaka…⁣⁣Ett antal utlovade leveransdatum har kommit och gått, och vi får se om den ens kommer någon gång 🤬⁣⁣Men… vilken packåsna till vagn ⁣ (Paketet innehåller även en ny Tripp Trapp-stol och lite annat smått och gott.)⁣#barnvagnsbekymmer #ubvista ⁣⁣
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.