Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Det var nästan ett år sedan jag bar mellanbarnet sist, när hon var 1,5 år och vi var på Kolmården. ⁣⁣Idag började lillasyster krisa i selen på väg hem från parken, så jag testade att bara byta plats på dem. ⁣⁣Lillasyster ner i vagnen, och storasyster upp i selen (fast på ryggen). Resultatet? Glad bebis fick se sig omkring en stund, och nöjd storasyster⁣kunde skråla "En sockerbagare…" i mammans öra hela vägen hem.⁣⁣Det var absolut inga problem att bära storasyster nu vid 2,5 år. Dagens sele var min gamla fining Ergobaby Organic i mönstret "Zen". ⁣⁣Med dagens facit i hand borde jag ha tagit en vändbar sele, men det gick ju bra det här med. ⁣⁣#ergobaby #ergobabyorganiccarrier
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.