Uppdatering från @alltenligta på Instagram

En bebis har nu lärt sig att rulla/klättra/kravla ut ur sitt babynest och sidosäng och upp i mammas säng. ⁣⁣Så kommer nu den där perioden. Igen.⁣Ett – ett och ett halvt – år eller så. Då vi får passa. Vakta. Bulla upp med kuddar. Uppfinna diverse hinder för en bebis framfart. ⁣⁣Trösta en bebis efter de där duns-och-skriken som ofrånkomligen ändå händer ibland. Eller det ännu värre duns-duns-duns-duns-duns……..skrik när en bebis och en trappa ska lära sig att komma överens.⁣⁣May the force be with us och gud giv oss styrka och allt det där…
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.