Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Framme.⁣⁣⁣⁣Jag och tre avkommor har landat tryggt hos moderskeppet. Mormor läser godnattsaga för de stora, och den lilla har somnat sött i Vistan. 😴Sittdel och övre adaptrar har plockats av, liggdelen flyttats upp, och vagnen har blivit en nätt sovplats för en.⁣⁣⁣⁣Vistans premiärtur har gått fint! Lätt att vika ihop (med ståbräda på) medan sittdelen fick ligga bredvid på bagagehyllan, och liggdelen smäckades upp på bordet mellan fyrasätet jag bokat. (Bokar ALLTID plats till ALLA vid tågresor med barn.)⁣⁣⁣Lätt att vika upp igen, och en filt, två barnryggsäckar, en resesele och en 42-liters ryggsäck samt ett par jackor kunde lätt transporteras tillsammans med tre barn. Enda smolket i glädjebägaren är att den är tung att häva, och att chassit är ganska stumt. ⁣Ingen vagn har ALLT, tyvärr, annars hade jag inte haft 8 st.⁣⁣Minsta barnet började resan med att visa att hon nu kan rulla runt i vagnen och vill sova på mage. ⁣⁣Mellanbarnet hade sönder Vistans regnskydd inom en halvtimme efter första påtagningen. ⁣⁣Största barnet hittade en regnvåt och lerig rutschkana på vägen hem till mormor 🧺#uppababyspenser #uppababyvista #resevagn #syskonvagn #resamedbarn
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.