Uppdatering från @alltenligta på Instagram

5 månader med den här tjejen igår! 🥰 Hon har haft några "klängiga" dagar nu, men generellt är hon världens goaste och gladaste bebis. Hon är trean som "bara hänger med" (ingen sade dock att 1 och 2 skulle bli små monster när 3 kom 🤯😬) men är en så självklar del av familjen. Hon älskar att smaka på alla former av mat, och klämmisar med päron eller mango är det godaste som finns. Hon ligger inte längre kvar där hon läggs, utan rullar åt alla håll, och ligger på rygg och "hoppar" baklänges. (Mamman googlar "lekhage" ) Och det röda håret börjar visa tendenser till att bli LOCKIGT (alltså, jag är så kär i hennes hår att det är orimligt – min lilla tott!) #decemberbebis2018 #lillarödtotten #5månader
Uppdatering från @alltenligta på Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.