Att ta bort textilierna på Thule Urban Glide

Att ta bort textilierna på Thule Urban Glide

Jag hade tänkt ta bort sittdelstyget och suffletten på min nya Thule Urban Glide2. Eftersom den troligen mest kommer att användas med liggdel den närmsta tiden. Dubbelvagnen är ju storbarnens förskolevagn, så det blir nog naturligt att använda singeln till bebis.

Det finns JÄTTEsnygga produktbilder med bara liggdelen på chassit, och det står i specifikationerna att det går att ta av sittdels- och sufflettextilierna ”för en mer avskalad look”.

Eftersom jag hanterat ett par barnvagnar vid det här laget så började jag känna och titta igenom vagnen efter de typiska knappar och remmar och klämmor som brukar hålla fast textilierna… Nehej?! Inget som verkar intuitivt rätt. Jag fick konsultera manualen, som inte berättade något heller. Oookejj?!?

Googlade på svenska. Inga träffar.

Googlade på engelska. Youtube-träff:

Mmmm…jo… Jag tror jag skippar den där avskalade looken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.