Fortfarande 4 dagar kvar till BF…

Fortfarande samma dag, fortfarande samma gravidmage.

Jag gick ut på en promenad på sammanlagt typ en kilometer före lunch. När jag kom hem blev jag alldeles snurrig och varm, svettig och illamående och skakig. Jag drack och åt och tänkte att det nog var rörelse på tom mage som ställde till det igen.

Sedan gick jag ner och lade mig för att sova middag med lilltjejen, och vaknade till av en känsla av andnöd, halsont och frossa och allmän olustighet. L hade under sovstunden plötsligt börjat hosta väldigt mycket igen, efter att ha varit mer eller mindre frisk i en vecka efter förra omgången. Hade hon inte varit lite snorig igen under förmiddagen?

Jo, hon är helt klart sjuk igen, lillskruttan. Under eftermiddagen såg hon allt hängigare ut, och en temperaturkoll visade 39,6. Så det är ny förkylning, och sannolikt så har den försökt ge sig på mig också, vilket ju förklarar kymigt mående för min del. Vi får väl se om det är något som bryter ut…

Efter en varm dusch mådde jag i alla fall bättre igen, och nu är jag mest bara lite trött med en liite konstig känsla bak i svalget.

Imorgon blir det väl förskolelämning av H och en stunds jobb, om inget drar igång under natten.

Inga känningar idag utöver stor tyngdkänsla i bäckenet, och att det känns som att svanskotan fått en spark av en häst eller liknande.

Hallå, jag vill föda barn nu! Ska jag behöva äta upp min hatt och besöka barnmorskan på onsdag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.