Trött, trött, trött

Trött, trött, trött

Jag vill få vara ifred. Skrota hemma. Ta en tupplur på eftermiddagen om jag känner för det. Pyssla med det jag vill när jag är ledig. Varva ner.

Jag vill INTE umgås med folk. Jag får inte dricka alkohol, tycker inte om någon mat och blir bara trött av att behöva socialisera. Vill hålla mina cirklar så små som möjligt. Faktiskt helst bara så att de rymmer mig själv och familjen. Allt umgänge tar energi och jag orkar bara inte bry mig om andra människor.

Jag minns att jag skrev ett nästan identiskt inlägg under sensommaren för två år sedan när jag var gravid med L. Om hur arg jag var på B för att han vägrar förstå och acceptera att jag inte orkar, och bokar in en massa sociala tillställningar för att sedan gå och vara sur på att jag inte är pepp/inte orkar hjälpa till med förberedelserna.

Well. Det är samma sak igen. Jag orkar nätt och jämt med vardagen med jobb och barn, och klarar faktiskt inte av ett enda måste till. Vill bara gå och gömma mig nu när det snart kommer gäster. Jag orkar inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.