Jag gjorde det!

Det var slitigt in i det sista, med en lååång kvällspromenad i snöblandat regn och kraftig blåst som jag knatade in de sista kilometrarna i onsdags. Men jag gjorde det – jag gick i snitt en mil om dagen i januari!

Allt annat är fortfarande kaos, men en får ju ta och glädja sig över de små framgångarna. Jag har samma mål för februari, men hoppas på en jämnare fördelning mellan dagarna då. Trysildagarna ställde verkligen till det.

Nu är det lördag, och jag har ännu inte somnat. Vad glad jag kommer att bli när lillfisan tar morgon om en liten stund!

Arbetsveckan höll på in på helgen, med en midnattssession på kontoret efter en hemmapaus för middag och barnanattning.

Det är så destruktivt, men jag har fått en vana att vara uppe om natten bara för att få lite tid för mig själv. Nåväl, jag får försöka sova middag med trollet sen.

L går mest under beteckningen Trollet eller Crooden här hemma. För ett litet troll är just vad hon är, med en slående likhet med lillungen i Croodarna (eller den i Den gode dinosaurien). Älskade lilla busbebis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.