Trött tvåbarnsmamma

Tröttheten vet inga gränser just nu. För andra dagen denna vecka är jag ensam med båda barnen, och jag vet knappt hur jag ska orka.

Igår stannade B hemma för att ge mig möjligheten att ta med lillan till kontoret en sväng för att skriva under lite papper, och lämna instruktioner till assistenten. Det blev inget med det, för jag och lillan somnade om på morgonkvisten och sov till klockan 10. Sedan gick dagen oss bara förbi på det där viset som dagar kan göra när en har spädbarn hemma. Poff! Så var den dagen slut!

Vi fick ihop en rätt hyfsad biff Rydberg av oxfiléresterna från häromdagen, men det var nog det enda vi gjorde igår.

Lillfian är snäll och go mest hela tiden. Igår sov hon i långa pass mellan måltiderna, men vaknade till och ville amma konstant framåt kvällen.

Dagen innan var jag också själv med barnen, och dagens projekt blev en kort premiärtur med nya vagnen. Solen sken, och jag tänkte strosa längs vattnet, och få till några snygga bilder på denna skönhet till barnåk. Solen försvann, bebis började gasta redan när vi gick ut genom ytterdörren och tvååringen satt mest och såg sur ut och tänkte INTE sova. Så det blev inte så glammigt…

Nu måste jag skynda iväg för att skriva på något papper som de missat att få min underskrift på när vi var på socialkontoret för att ordna med faderskapet till Knyttan. Så mycket för att vara ute i tid och fixa det i förväg… Men jag får en ny chans att knuffa  Donkeyn lite i alla fall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.