Tröttare än tröttast

fb7031eb-cead-4818-a2a3-4babe89bea75

Hur trött jag är? Precis lika trött som jag ser ut. Ligger i soffan och myser med två katter efter utförd nattning av lillfisen.

Energin från lördagens boande hade helt ebbat ut när det blev söndag, och jag dessutom var ensam hemma med H större delen av dagen. Inte för att han är speciellt betungande för tillfället – han är mer än nöjd med att sitta långa stunder framför Netflix på teven eller Youtube på ”pappas padda”. Jag väljer att blunda för lite väl mycket skärmtid just nu, och fokusera på att göra det jag ska och även få  lite lugn och ro emellanåt. Så länge han är nöjd får det helt enkelt vara så de sista veckorna fram till Knyttets ankomst.

Imorse fick jag ett telefonsamtal från B innan jag ens hunnit hemifrån. Han och H var då på väg tillbaka hemåt efter att H kräkts i bilen innan de ens hunnit till förskolan. Jag väntade in dem hemma och åt frukost innan jag gick till jobbet, sedan fick B sköta vabbandet. Dagen blev lite uppochnedvänd redan där, och jag har haft dåligt fokus och varit vansinnigt trött hela dagen. Knyttet har dessutom legat och spjärnat i magen så jag inte har kunnat sitta ordentligt vid skrivbordet. Nästan en timme låg jag halvt avsvimmad över skrivbordet och sov.

Jobbmässigt blev inte så mycket riktigt arbete gjort, men jag lyckades i vart fall beställa toners och frimärken och fixa till lokalbytet i företagsförsäkringen. Samt, helt privat, bokat tågbiljetter för besök hos mormor i mitten av november, och bokat in en tid för faderskapserkännande på socialkontoret i slutet av nästa vecka. Tänker att det är skönt att ordna det i förväg så vi slipper ge oss ut med nyföding i värsta infektionstiderna. Får hoppas att B erkänner att det var han som gjorde’t även denna gång 🙂

H har inte kräkts något mer, eller varit dålig i magen. B tänkte vara hemma med honom en dag till för att vara på den säkra sidan, men det verkar inte ha varit magsjuka.

Det är en vecka kvar till kontorsflytt, och jag hoppas på mer energi imorgon. Tyvärr har jag en liten föraning om ont i halsen…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.