Gravidhjärna och gravidfingrar

Jag kan inte minnas att gravidhjärnan infann sig så här tidigt förra gången, men nu är den i alla fall här. Jag vimsar runt och glömmer hela tiden vad det egentligen var jag hade tänkt göra. Igår hittade jag formen med överblivna broccolibollar (gjorda på broccoli, parmesan, ägg och mandelmjöl, såå himla goda; broccoli+parmesan=kärlek) tronande ovanpå en trave assietter i ett köksskåp. De skulle ha ställts in i kylskåpet på andra sidan rummet…

Och som jag fumlar; spiller mat på mig själv, välter ut glas och tappar saker i golvet. Jag vet inte vad det är som orsakar det, men en markant fummelfingrighet kom tidigt förra gången också, och höll i sig hela graviditeten igenom.

Annars är det mesta sig likt. Jag mår småilla och blir äcklad av mycket. Lever på en diet av vitt bröd med sallad, ost och prickig korv till frukost, och varma/grillade mackor med ost och skinka till lunch och middag. Typ. Kaffe är nog det vidrigaste som finns, efter folk som luktar gammal fylla eller rök, då.

Jag fryser och fryser och fryser stora delar sv dagen och kvällen, och svettas på nätterna.

Längtar till den pigga och mysiga delen av graviditeten.

Tiden när nästa mens egentligen skulle ha kommit har varit, och inte den minsta blödning har synts till. Med H blödde jag lite vid tiden för mens de två första cyklerna efter plusset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.