Resfeber med Mountain Buggy Terrain V3

Imorgon ger vi oss av på en kortresa, med en övernattning hos vänner i närheten av Eskilstuna och vidarebefordran mot norska fjällen under söndagen.

Några dagars skidåkning i Trysil (nåväl, eders undertecknad gör kanske några pliktskyldiga och ytterst amatörmässiga åk, för att sedan fördriva tiden i badet med barnet) står på schemat, precis som förra året. Hotell med självhushållning är the shizzle när det är småbarn inblandade, så vi kan äta middag i fred med barnen sovande i rummet intill. Men i år har vi lyxat till det med hotellfrukost, vilket var något vi ångrade att vi inte hade förra gången.

Och det vore ju tarvligt att åka till bergen utan vår nya Mountain Buggy! Kunde Buffalon följa med förra året så har vi allt plats för Terrainen i år. Den blir med sittdelen, men utan hjul, mycket kompaktare ihopfälld än vad bara chassit till Buffalon blir.

image

Nästan helt platt, trots åkpåse och snack tray. Det som står ut uppe till vänster är bara sittdynans nederkant som faller nedåt, och så sticker åkpåsen ut under.

Jag är grymt imponerad över hur snabbt och lätt det går att fälla ihop och upp Mountain Buggy Terrain, att den blir så liten, att den står själv ihopfälld och att den automatiskt blir låst i ihopfällt läge. Hjulen är dessutom busenkla att ta av.

På fjälltur blir det såklart terränghjulen som får följa med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.