Mammaleksaker, en första titt på Babyzen Yoyo+ och Mountain Buggy Terrain V3

Jag sumpade min plånbok på bussen på väg hem i eftermiddags. Mitt leg och alla bankkort borta! Men det som oroade mig mest var – mina barnvagnar! Hur skulle jag kunna hämta ut dem hos postombudet utan legitimation?

Passet som jag hade liggande hemma hade gått ut 2013, och inte en enda extra legitimationshandling äger jag. Jag tog med det gamla passet och funderade på hur jag skulle kunna förmedla exakt hur viktigt det var för mig att få mina vagnar. Det visade sig vara helt onödigt, för mannen i kassan har lämnat ut typ hundraartontusen paket till mig tidigare, och trodde på att jag var jag utan vidare. Puh!

Så ikväll har jag monterat barnvagnar. Här är mina nya leksaker (fotograferade i halvdunklet i hallen på senkvällen, så mycket dåliga bilder).

image

H med pakettornet i avvaktan på upphämtning av B, och nya Babyzen Yoyo+, beige med vitt chassi istället för den gamla som hade röd klädsel och svart chassi.  Spontan reaktion på den nya modellen: vilken fantastisk förbättring! Hela vagnen känns rejälare och stadigare, och det nya tyget känns enormt mycket lyxigare än det gamla.

image

Mountain Buggy Terrain V3, med matchande skötväska. Spontan reaktion: H-lvete vad stor den är! Då hade jag förstås de stora jogginghjulen på. På bilderna har jag bytt till cityhjulen, och vagnen är då i ungefär samma storlek som Bugaboo Buffalo, vilket en kan se på jämförelsebilden. Innan jag hunnit testa den med barnet i, och låtit den rulla lite ute, kan jag inte riktigt tycka så mycket. Den här vagnen köpte jag för funktionerna. Men den är rätt snygg också, även om tyget i sufflett och dyna känns lite billigt i jämförelse med Buffalons. Liggläget verkar dock helt suveränt.

Det får räcka så för nu, det är ju en dag imorgon också. Go’natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.