Bläh!

Fredag kväll.

Jag har fruktansvärd huvudvärk, är trött efter att barnet härjade imorse och fick mig att bli sen till jobbet (igen), det är blött, mörkt, kallt, grått och rått ute. (Snö och minus 15 – kom tillbaka! Pleeez! All is forgiven!) Allt känns värdo och jag har (surprise, surprise…) PMS!

Jag gör ingen glad just nu, så jag sätter mig i soffan med chips med löksmak och lökdipp (när en har PMS får en faktiskt!), glor på en film och återkommer när jag är en bättre människa igen.

Hela veckan har varit grå, kall och deppig, men en sak har hjälpt humöret – den här underbara låten. Så vassegoda, ett litet lyckopiller för att väga upp neggot!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.