Hej då Yoyon!

Idag har jag sålt vår Babyzen Yoyo. Den har ju inte alls blivit använd så mycket som vi hade tänkt, så det var lika bra att släppa taget om den medan den fortfarande hade ett hyfsat andrahandsvärde kvar, hellre än att låta den bli äldre och äldre och bara användas sporadiskt.

Den är fin och väldigt smidig, för tillfällen då utrymmet kräver att en drar ner på komforten för att spara plats. Men det har ju inte blivit av att vi flugit något sedan H föddes, så vi har oftast tagit med oss Bugaboo Bee3 istället när vi rest med bilen. På tåget har det varit smidigt att den kan rullas i gången mellan sätena, men det har fungerat bra att åka tåg med Bee3 också.

Under vårt år med Babyzen Yoyo har den följt med på en skidresa till alperna, en tur med tåg till Örebro över helgen, en eller två dagsutflykter in till stan och ett par gånger till köpcentret. Inte mycket alls, alltså.

Det är inte helt omöjligt att jag köper mig en ny Yoyo om det blir flera resor planerade framöver. Jag har ju alltid varit lite sur över att färgen Sand inte fanns när jag köpte vår, och det verkar som att det kommer en hel del förbättringar i en förnyad modell framöver…Så jag valde att casha in den nuvarande medan den var ny och fräsch, för att täcka så mycket som möjligt av ett eventuellt framtida nyinköp om behovet uppkommer.

(Sen är jag ju inte direkt en sådan som bangar på att köpa ny barnparafernalia så fort jag har en ursäkt att göra det. ”Det tar verkligen aldrig slut…!” brukar B uppgivet utbrista när jag fått dille på någon ny pryl jag bara måste ha. Det är nog någon form av vansinne som drabbade mig samtidigt med moderskapet, och en sjuk grej att lägga ner en massa pengar på, men det finns ju värre saker en kan syssla med också. )

Nu säger jag dock farväl till vår lilla röda första Yoyo (men kanske bara au revoir och auf wiedersehen till Babyzen Yoyo som vagn, det får tiden utvisa) med bilder från den enda riktiga resa vi gjorde tillsammans.

Obergurgl, Österrike, vårvintern 2015.

IMG_2600 IMG_2597 IMG_2596

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.