Babysim, rond 2

Jo, han var nog en sisådär 7-10 månader äldre än de andra barnen på babysimmet idag. Men det gjorde inget. Inte för vår del i alla fall.

Flera dyk, en stunds sim i simring och rutschkana på mage ner i vattnet stod på schemat. Det gick mestadels bra, men det är en viss skillnad på en 7-9 månaders bebis och en snart ett och ett halvt-åring. Framför allt en snart ett och ett halvt-åring som tappat vattenvanan på de åtta månader som gått sen sist. Hans ökade självmedvetenhet har medfört en viss självbevarelsedrift, så han hängde på sina föräldrar som en liten apunge, och var väldigt mycket osäkrare än förr. Men det gick ändå på det stora hela taget bra.

Lokalen, Turkosen i Solna, var helt väsensskild från Aqualifes källarlokaler i stan. Rymligt, ljust och fräscht, med en stor bassäng. Sedan kanske inte känslan var lika gemytlig, men bra kändes det i vart fall. Vi fick lunch med min lillebror, som bor i krokarna, på en enkel asiatisk restaurang med buffé och mongolisk bbq. H hade fått banan och grötklämmis i omklädningsrummet efter badet, och sov i barnvagnen hela lunchen igenom. Wunderbar!

H fick lunch-middag i form av kycklingspett från thairestaurangen vid mataffären, sedan stökade vi hemma innan vi gav H lite kvällsmacka medan vi drack ett glas vitt. B åt cashewnötter, vilket H tyckte var mycket gott. Men när vi plockade fram de pyttesmå KRAV-clementinerna blev ungen helt vild, och satte i sig fem stycken i rad!

Efter att barnet somnat ordnade vi lite filmkväll med popcorn och whiskey sour,  ”Eat Pray Love” på Netflix och katter i alla knän. Nja, ingen vidare film… Men det var mysigt ändå!

B har uppenbarligen somnat om nu vid försök att omsöva uppvaknat barn, och jag ska gå och göra dem sällskap. Godnatt!

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.