Julklappstips

Så här i sista minuten har jag ett litet julklappstips.

Jag är inte mycket för att diskutera smink, krämer och andra ”skönhetsprodukter”. Jag läser ALDRIG ”kvinnotidningar” av typen som till stor del handlar om mode och skönhet, och har slutat läsa en hel del bloggar där det börjat tjatas för mycket om sådant.

Sedan använder jag ju ändå smink ibland, och en del krämer och annat jox. Men jag har inget intresse för det, utan jag provar mig bara fram till något som fungerar för mig, och sedan håller jag fast vid det.

En sak som letade sig in i mitt badrumsskåp för ett par år sedan, och som har blivit en absolut must-have, är fotkrämen Footmender. Jag hittade den på apoteket av en slump, och det är jag så glad för.

Eftersom jag inte är intresserad av ”skönhetsvård” vill jag lägga så lite tid som bara är möjligt på det, och något av det värsta jag visste förut var att fila och fixa fötterna. Det tar lång tid och behöver göras ganska ofta. Mina fötter har en tendens att annars bli fulla av överskottshud som samlas i hårda valkar, med djupa raviner till hälsprickor och fotsulor vars raspiga yta strumporna fastnar i. It ain’t pretty, I tell ya’.

Men sedan jag började använda Footmender för ett par år sedan har jag inte behövt fila mina fötter en enda gång. Jag upprepar: jag har inte behövt fila mina fötter en enda gång på två år. Och fötterna är finare än någonsin, med en slät fin hud och utan hårda valkar. De gamla djupa hälsprickorna är nästan helt borta. Min fotvård består nu i att massera in krämen då och då, och hålla efter naglarna.

IMG_0036

Den kostar en del, närmare 300 kr till ordinarie pris på apoteket. Men jag tycker att den är värd varenda krona. Ett julklappstips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.