Dagen i korthet

Det har varit lite dåligt med uppdateringarna här ett tag. Jag är inne på min fjärde sjukvecka, och orken räcker inte till efter att ha försökt få ordning på jobbet innan jul och ta hand om ett barn som varit både sjukt och extremmammigt.

Idag har jag varit på kontoret. B lämnade på förskolan, men fick hämta igen nästan genast efter att barnet kräkts. Ett barn skickades hem efter att ha kräkts i torsdags, så alla är på helspänn nu. I H:s fall var det nog bara fråga om slem. Han har ju hosta precis som jag, och har inte kräkts eller haft diarré vare sig före eller efter den korta visiten på föris. (De var lite osäkra där också, det var bara ett par små omgångar med genomskinlig vätska som kommit upp.)

Själv kräks jag typ slem varje gång jag hostar. Och kissar på mig. Efter drygt två veckors intensiva hostningar finns det inte heller ork kvar att knipa ordentligt. Känner mig så snygg! Har som tur är inga möten inbokade denna vecka…

Nu blir det dusch och genast i säng. Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.