2 thoughts on “Mest googlat

  1. Vår äldsta var OTROLIGT pampig i den åldern och förbi ett och ett halvt. Verkligen handikappande pampig. Så att barnet av någon anledning väljer en förälder att klistra på tror jag inte är unheard of. Skitjobbigt då, jag kunde inte natta, trösta eller något sådant om Daddyn fanns tillgänglig. Sen kan väl klängighet och behov av närhet vara en normal reaktion på förskolestart? Håll ut, tror säkert det blir bättre. Om du orkar kan du ju testa att ge honom ett närhets-overload över jul och se om det hjälper.. Kram och god jul!

    1. Hej! Vi härdar ut så gott det går, sen får jag försöka ge honom så mycket närhet som möjligt, även om orken tryter… Det är slitsamt för alla när bara ena föräldern duger – en känner sig kvävd och en känner sig bortvald. Och amningen börjar jag känna mig ganska färdig med, vilket H uppenbarligen INTE gör…Men det är väl som vanligt bara att plocka fram föräldramantrat thistooshallpassthistooshallpassthistooshallpass 🙂 Kram och god jul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.