Sjuka…

Här är vi sjuka. Fortfarande. Eller igen. Vem vet, egentligen?

B mår bra och är på jobbet. Jag skulle ha varit ledig med H oavsett, men hade snarare tänkt julhandla än ligga i soffan och hosta lungorna ut-och-in.

H hostar också, och har varit gnällig och snorig i ett par dagar. Vi gick till och med till VC imorse för att kolla upp hans hosta. Ena lungan lät inte helt bra, och han var röd i öronen. Men sänkan var normal och temperaturen likaså, så vi skulle avvakta och se hur han mår efter helgen. Fick recept på en astmamedicin som skulle verka luftrörsvidgande om han skulle få det ännu tyngre att andas.

Mina lungor rosslar, pyser och väser. Suck och pust, ska det aldrig ta slut?

Men vi är vid ganska gott mod ändå. Jag har köttbullar i tomatsås som puttrar på spisen, och B kommer snart hem. När H har somnat ska vi dricka glögg, äta pepparkaka med Saint Agur och kolla de två sista avsnitten av Bron. Det är ju ändå fredag.

image

Nä, nu måste jag engagera mig i den lilla mammagrisen igen! Jag är snart tillbaka, hoppas jag…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.