Taggad inför jobbdagen. NOT.

Jaha ja, då sitter en på bussen mot kontoret igen. Idag har jag till och med fuskat och tagit bussen till bussen. Det gör jag i princip aldrig annars, bara som sista veckan när jag var gravid med H. Och idag när jag har (tror jag) halsfluss och det regnar snöblandat och jag måste ha lite sjuknärvaro på kontoret.

Tidsmässigt går det ungefär på ett ut, eftersom jag måste åka tio minuter i fel riktning och sedan tillbaka igen för att kunna åka bussen hela vägen. Och fel riktning för mig är rätt riktning för alla andra, med trängsel och allmänt omak som följd. Nä, i vanliga fall är det klart bättre att få ett par kilometers promenad två gånger om dagen.

Och idag hade jag så klart planerat en riktig cirkusdag med fyra kundmöten, som skulle vara jobbigare att boka om än att bara avverka. Minutiös handhygien och inga handslag ska nog se till att jag inte smittar ner någon. Det gäller bara att hålla sig på benen.

Stackars lilleman, vad tufft han måste ha haft det! Jag har så ont i svalget att jag knappt kan prata, svälja eller hosta utan att det gör helt hysteriskt ont. Och då är jag ändå rätt motståndskraftig mit förkylningar och liknande – blir sällan sjuk, och när jag blir det brukar jag bara vara lite hängig och snorig ett par dagar, och sen är det bra. Men det här var verkligen inget kul.


 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.