Hemma igen, och så sjuka

Fy farao vad dåligt vi mår.

Vi kom hem till slut, jag och H. Tågresan gick bra, men vi fick ta oss hem kommunalt. Pappan var både bakis och förkyld och inte körbar.

På centralen var hissen trasig. Dragkedjan på min nya vinterkappa pajade, och vi fick vänta nästan 20 minuter på bussen som skulle ta oss sista biten hem. Men hem kom vi till slut.

Barnet febrigt och utmattat igen, och mamman med helvetessmärtor i svalget. Pojkstackaren har även fått ögon som vätskar och klibbar ihop. Imorgon blir det till att ringa vårdcentralen så snart de öppnar.

Vi gav honom till och med lite paracetamol för första gången i eftermiddags. Han spottade ut det mesta, men fick ändå i sig tillräckligt för att febern skulle gå ner och vi få se en glad och leende kille en liten stund. Nu sover han igen.

Själv måste jag masa mig iväg till jobbet imorgon, för jag har flera möten som jag inte kan avboka. Hoppas jag kan prata.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.