Första VAB:et för B

Det blev ingen förskola för H idag. B ringde i förmiddags och sa att H fick stanna hemma. Fortfarande ingen feber, eller… jo, 38 grader hade han haft på morgonen, så det är väl ett gränsfall. Men han hade varit hostig, gråtig och trött, så B beslutade att det fick bli VAB idag.

Jag måste ändå hem och lösa av honom i eftermiddag efter kl 16, men någon timme extra kan jag stanna på kontoret. B ska ut och roa sig ikväll, så det blir bara jag och lilleman hemma. Får försöka hitta på något mysigt att göra. Han lär väl redan ha tittat på ”I drömmarnas trädgård” större delen av dagen, så jag får hitta på något annat. Kanske köpa någon bok eller lite pysslig leksak på hemvägen. Om jag hinner. Det är fortfarande väldigt begränsat, det här med vad en kan hitta på med H. Klossar och Duplo har inte riktigt blivit intressant ännu, och inte heller att rita eller pyssla. Finmotoriken är inte riktigt på plats för sådana saker.

Eftersom B är borta blir det fiskbullar till middag, det gillar både jag och H. Med kokt potatis och rårivna morötter. Kanske mamman får sig något gott till kvällen, för det blir ju ändå ensamtid hemma efter att H har somnat. Och det händer inte ofta. En bok och lite choklad, kanske?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.