Lördagsgos?

Jag blev snuvad på min fredagskväll igår. Efter att ha skyndat mig hem från jobbet, i syfte att få mysa med familjen (och dricka ett par glas vin), somnade jag vid nattningen klockan 20. Och B väckte mig inte. När jag vaknade till vid 23 var kvällen redan slut. Jag blev jättearg och ledsen på B (Hej PMS!) för att han inte väckt mig. Nu när tid är det vi har minst av kände jag mig blåst på en hel kväll.

Sen blev det morgon, H vaknade för dagen vid 08, och så kom jag ner till köket, där middagsdisken stod kvar på köksbordet. Blev ledsen och arg igen. (Hej PMS!)

Nu har vi i vart fall fått frukost och förmiddagsfika. Jag och H busade loss i soffan en stund. Mycket mysigt, tills han plötsligt kräktes en skvätt över min tröja…

image

Sedan slet han med berått mod sönder en krukväxt. Oavsett hur arga våra ”NEJ!” blev föranledde det bara skratt och förnyade utfall mot den stackars växten. Hur får en små barn att lyssna på vad en säger, egentligen? Kommer aldrig, aldrig att bära hand på honom, och vad gör en när tillsägelser bara upplevs som roliga? Jäkla unge! Söt är han också.

Nu ska vi handla och städa. Imorgon tänkte jag bjuda in lite familj på smörgåstårta och fika. Jag hade nån sorts bemärkelsedag i veckan som bör uppmärksammas på något sätt. *försöker desperat förneka inför mig själv att jag kommit halvvägs till 70*

Ha en fin dag därute!


 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.