Inskolning, H på egen hand

Dagen är till ända. Mitt barns allra första dag i sällskap med människor som inte är hans föräldrar, eller tillhör den närmaste släkten.

Det har gått bra. Pappan lämnade, och gossen var inte ledsen alls. Pappan hämtade, och gossen var fortfarande glad. Han hade inte gråtit någonting, och personalen konstaterade att han är  en trygg och social liten kille.

Han hade lekt och haft kul, haft svårt att äta tomatsoppa till lunch (Seriously? Tomatsoppa till ettåringar? Svårt att äta och väldigt… rött), men kompenserat med smörgås, somnat snabbt på fröken L:s arm, sovit i nästan en och en halv timme, busat, ätit pannkakor till mellis, och busat lite till. Glad hela tiden.

Mamman har förstås varit nervös och gråtnära hela dagen. Men det har gått bra. En ny fas i familjelivet har börjat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.