Och så lite prickar på det…

Nej, sonen sov inte alls när jag kom hem.

Han satt och matvägrade i vanlig ordning. Det är så svårt att utöver rent allmän matvägran i någon månad även hantera någon sorts sjukdomsrelaterad och nästan total matvägran. Han har redan tunnat ut lite, och har inte alls lika fin hudton som han hade förut när han åt bra. De senaste två dagarna har vi fått i honom  äppeljuice, mjölk och klämmisar. Inte mycket annat. B lät honom till och med få pommes och milkshake på donken idag, för att NÅGOT skulle ätas. Det gick ner, men inget mer.

Jag möttes även av en pojke med fullt av prickar/blåsor runt munnen. Två igår var ett helt gäng idag. Några på rumpan och en samling på ryggen också. Vette tusan vad det är?

Googlar, men blir inte klokare. Vattkoppor verkar vara större och sitta mer individuellt. Kanske virusprickar, om det är tredagarsfeber han haft? Fast bara en dag? Ingen feber idag… Får se hur det ter sig imorgon, och kanske ringa 1177.

Han mår rätt okej. Ville inte somna, utan nötte runt i sängen, grät, ammade och slogs om vartannat. Tills batteriet tvärdog efter en timme, och han föll i instant djupsömn. Men det var nog mest övertrötthet.

Nu sover han i alla fall. Mamman och pappan får ostron och bubbel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.