En snabbis innan läggdags

Ha ha, jag insåg inte det ekivoka i den titeln förrän jag skrivit den — jag menar bara att det blir ett snabbt litet inlägg.

Klockan är efter midnatt som vanligt, och jag ska upp och hoppa om fem tinmar. Tur att jag får sova en halvtimme på bussen också…

Jag och H har hängt hemma idag, med en utflykt till handelsplatsen för att köpa kattmat på djuraffären, och lite kompletteringshandling. Djuraffären var ett lyckokast – jag hittade en tiokilossäck Iams till halva priset p.g.a. kort datum. Med tre katter kändes inte ett datum en dryg månad bort som något större problem. Och jag hittade stora fina ”lådformade” tjocka plastpåsar med dragkedja och handtag (egentligen höpåsar) för 39 kr/st, som kändes perfekta att lagra kläder i.

Sedan var vi bara hem och tömde varukorgen på Buffalon innan vi gav oss iväg till torget och postombudet för att hämta paketet från Jollyroom, med hyllorna jag beställt till H. Jag har kikat på dem länge och kunde inte låta bli nu när de var på rea.

Efter middagen gick B och nattade H, vilket gick på rekordtid. Sedan skruvade mamman hyllor medan pappan kollade på galningar som åker skidor på Youtube.

Och så här blev de:

image
Leksakshylla ”Sort It & Store It Bin Unit” och bokhylla ”Sling Bookshelf” från KidKraft. Och Tjockis-katten.

Bilden är rätt kass med hänsyn till bristande ljus, men hyllorna från KidKraft är:

  • en leksakshylla med 12 plastlådor som hänger lutade över pinnar. Stommen är i ljust trä, och lådorna är röda, gröna, gula och blå.
  • en bokhylla med en textilduk i samma färger som lådorna på leksakshyllan, med pinnar iträdda så att böckerna står i ”fickor” i textilen.

Jag hade älskat de här hyllorna som barn, med härliga färger, och plastlådorna på leksakshyllan som bara är att lyfta ut när en vill leka med till exempel Duplot eller Briotåget. Jag hade kunnat stå i timmar och bara sortera allt i de olika lådorna.

Hoppas H blir lika förtjust som mamman!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.