Utvilad

Jag somnade en bra bit efter 00 inatt, och alarmet var inställt på 05. Trots det sitter jag nu på bussen med känslan av att ha sovit som en prinsessa.

Anledningen? Barnet sov, helt utan uppvaknanden, i sin egen säng till 04.28. Jag plockade då upp honom, ammade i lugn och stillhet, och sedan sov han åter som en stock. Och har han inte vaknat så sover han än… Och jag ba: ”Vad hände?”

Han vaknade inte ens under kvällen, så tänk om jag hade valt att gå och lägga mig vid 22.30 istället för att se ytterligare ett avsnitt av ”The fall”…! Men det gjorde jag ju inte…

Att få in sömn och träning i mitt liv igen kommer att vara prio ett nu när H börjar på föris om ett par veckor. Men det får man väl inte säga i det här landet ;-). Skämt åsido så tänker jag inte direkt lämna bort honom för att sova och träna, men med möjlighet att jobba varje dag så behöver jag inte lägga ALL tid då jag är ”ledig” från H på att försöka hålla arbetet någorlunda flytande. Hoppas jag.

Här är förresten fredagens reafynd i köpcentret: långärmad body och dito tröja samt strumpor i blått och orange.

IMG_5203

Byxorna är en länge saknad favorit i repris. Samma märke, modell och färg som hans allra första byxor i storlek 50/56.  De byxorna hade han i fem månader. Från början var de baggy med uppvikta muddar, och mot slutet var de mer som tights med nervikta muddar, men de var lika snygga hela tiden. Och passade till allt.

Allt från Geggamoja, och i storlek 86/92. 86/92. Oj, oj, oj vad han har blivit stor!

(Snart på jobbet, och får väl börja med att logga in på datorn och ladda upp bilden igen, från datorn, för när jag bloggar från telefonen brukar de flesta bilder ligga felvända när jag sedan kollar på datorn. Förutom bilderna från Instagram-appen Layout.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.