Reslust.

Av olika anledningar fick vi ställa in våra planer på en Europatripp den här månaden. Känns trist, men var tvunget.

Nyss stod jag och packade ner mina kärleksmums i den fina plåtasken vi fick med oss från Alsace våren 2014. H låg i magen. Tillsammans med innehållet i plåtasken: helt underbara kokoskakor med olika smaksättningar.

Längtar till Frankrike. Och särskilt Alsace – det bästa av Tyskland och Frankrike i underbar överpittoresk harmoni.

image

Jag var i alla fall vaken under besöken i Kaysersberg och Colmar. I bilen sov jag nästan hela tiden. När jag inte läste böcker om graviditet och förlossningar. Jag var i vecka 25/26 och såå förväntansfull.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.