Sovstök

Vi kan ju börja med det positiva. Efter att barnet somnade igår fick vi föräldrar en alldeles fantastisk middag i form av oxfilé med en vitlöksstinn fransk potatisgratäng, rödvinsreduktion, ångkokta haricots verts och några stekta trattkantareller på toppen.

IMG_4920

Det var helt himmelskt, och nersköljdes med ett Gigondas-vin. Vi var sent kvar i köpcentret, och det är väl bara att erkänna att barnet fick en cheeseburgare och mjölk till middag så att vi skulle få äta ifred sedan.

IMG_4921

Till frukost gjorde jag min absoluta favoritsmörgåskombo: en rågform med hemgjord majonnäs, ost, kokt ägg, gräslök och krossad kryddpeppar på ena skivan, och smör, schwarzwaldskinka, avokado, tomat och svartpeppar på den andra skivan. Frukost blir inte bättre!

Det negativa är tiden däremellan. H vaknade på småtimmarna och levde om och kröp runt i sängen, med korta avbrott för slummer och regelrätta tuttattacker, hela tiden därefter. Vid 08 gav vi upp om att få någon mer sömn och gick upp.

Nu har han precis somnat igen, efter att ha varit som en övertrött duracellkanin på speed hela tiden efter frukost. Han ligger återigen i vagnen i hallen, och nåde den som ringer på dörren idag!

Vi ska ta itu med röjning av huset nu, och förhoppningsvis få det beboeligt innan kvällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.