God morgon onsdag!

Eller? Visst är det onsdag? Det här med föräldraledighet vissa dagar i veckan, som man dessutom måste byta ibland, orsakar allmän förvirring i min hjärna.

Jag är i vart fall på väg till kontoret. Ibland när jag slumrar till på bussen (nu när det är mörkt oavsett vilket) så vaknar jag till och vet inte om det är morgon och jag är på väg till jobbet, eller kväll och jag är på väg hem.

Tidsuppfattningen och… ja….den allmänna känslan av att ha läget under kontroll, är verkligen något som fått sig en törn sedan jag blev förälder. Jag undrar om den någonsin återvänder, eller om det är så här det ska vara nu?

Jag tar det mesta på volley, och springer hysteriskt runt och släcker bränder, både privat och yrkesmässigt.

Eftersom jag inte på något sätt blivit en mer effektiv och välstrukturerad människa av att bli förälder, utan snarare tvärtom, har jag dock tagit till en enormt effektiv lösning på problemet; jag har helt enkelt sänkt förväntningarna på mig själv, och – vips! –har jag inte längre någon ångest över min virriga, kaosiga vardag.

Det är som det är och blir som det blir. Jojomän.

Ha en fin onsdag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.