Plåster på såren

Jag har helt glömt av att berätta att jag fick ett litet paket på posten förra veckan.

Efter mitt krångel med Buffalons trasiga sufflettfäste fick jag en enkät från Bugaboo om deras kundservice. Och jag besvarade den ärligt med att jag tyckte att den service jag fått från Bugaboo och återförsäljaren varit helt under all kritik.

Efter lite mejlväxling erbjöds jag en Bugaboo-produkt som plåster på såren, nämligen en mugghållare, organizer eller parasoll. De två första har jag redan, och använder inte, och den tredje behöver jag inte eftersom Babyzens parasoll som vi köpte till Yoyon fungerar även på Buffalon.

Jag föreslog då att de kunde skicka en Snacktray till Bugaboo Bee, som är något jag faktiskt behöver i samma prisklass. Och den kom levererad hem till dörren i torsdags!

IMG_4669

Den fungerar även på Buffalon, och kommer nog att bli klockren nu framöver, när H blir lite äldre och klarar av att dricka och äta lite bättre själv.

Inte för att det väger upp för allt krångel, men lite bättre känns det allt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.