Du vet att du är småbarnsförälder…

… när du kommer till affären osminkad, oduschad sedan god-knows-when, med håret i en mammaknut som hålls ihop av en glittrig scrunchie som överlevt 80- och 90-talet, iklädd ett par urtvättade jeans och en hoodie med en distinkt doft av kräk.

Detta tillstånd är ett direkt resultat av barnalstringen, och som accessoar till din outfit kommer ett barn som har sand från topp till tå, och även är källan till kräkdoften, som är ännu mer framträdande från telningens jacka.

Detta i sin tur kommer sig av att du bara stannar en snabbis i lekparken för att telningen ska få testa sina nya skor. Sand äts, och barnet kräks över sin nya jacka. Du reagerar instinktivt med att torka den lille med din tröjärm, eftersom du bara skulle till affären och inte har packat med vare sig wipes, servetter eller annat.

IMG_4698

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.