Mor och son på vift i Örebro

Jag och H är i Örebro över helgen och hälsar på min mamma. Hus och hem har upplåtits för grabbaktiviteter som cigarrökning, bourbondrickande och spelande av skränig och slamrig musik på hög volym.  Så vi är på visit hos mormor, jag och barnet. I exil.

Tågresan ner gick jättefint. H började med att vara grymt imponerad av hela tågupplevelsen. Tills ögonen började gå i kors av trötthet. Då ville han såklart inte sitta still och somna fridfullt lutad mot sin mor, men Ergobaby Stowaway löste problemet, och vi klev av tåget i Örebro pigga och glada, om än något svettiga…

Jag har med Bugaboo Bee3 som resevagn den här gången, för den är liten nog att åka tåg med, och har mer komfort för både mig som kör och för barnet än vår minsta resevagn, Babyzen Yoyo.

IMG_4585

Gårdagen gick lugnt till. Vi käkade en halvsunkig thaibuffé till lunch, och sedan tog vi oss hem till mamma, där vi lagade och åt middag och var i säng vid 22.

IMG_4607

Natten gick bra. H och jag delar på en bäddsoffa, och han sov till 08, precis som vanligt. Idag gjorde vi stan: shoppade och fikade på mammas favoritsecondhand, lunchade på kafé och gick en vända runt stan.

Höjdpunkten – jag fyndade en fin liten låg gryta/ugnsform, tre små plåtbleck och några små rostfria skålar till en sammanlagd kostnad av 110 kr, och H fick en plastlastbil för en tia och en Fisher-Price telefon i nyskick och originalkartong för 40 kr.

image

image

image

Dagens värsta – på ett kafé/konditori blev jag serverad seg, micrad fryspaj för 69 kr. Sjukt ovärdigt.

IMG_4623

Sedan var det promenad hem och middagsbestyr som gällde igen, och nu är jag så trött att jag inte orkar skriva mer idag.

God natt, och på återseende imorgon!IMG_4620

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.