Laddar för långhelg

Idag hade jag en bra dag på jobbet, och hann hem medan H fortfarande var vaken. Han är så himla glad och go’ där han springer fram över köksgolvet med händerna uppsträckta och vinglar som ett litet zombiefyllo tills -DUNS!- han sätter sig ner på blöjbaken.

När jag skulle natta honom vid 20 hade han dock inte en tanke på att somna. Nejdå, han ville krypa runt i sängen, peka på allt – däh!?– och göra kusligt verklighetstrogna pruttljud på mammans mage tills vi båda vred oss av skratt. Så det var bara till att gå upp igen och låta honom sitta med vid vår middag bestående av indisk hämtmat.

Han ville inte sova vid 21.30 heller. Till slut bara skrek han. Och skrek. Och skrek. Tills han plötsligt slocknade liggande med huvudet på min mage. Dags för en sån period igen nu? Det har gått lite FÖR smidigt med både mat och sömn nattning på sistone, och säg den frid som varar?

Jag vill sova, men måste packa. Imorrn bär det av till mormor i Örebro. (Min mamma alltså.) Ända till måndag blir vi kvar, jag och H, medan B får en grabbhelg (snarare gubbhelg numera…) på hemmaplan utan käringan och ongen.

Det ska bli så kul. Jag och min mamma är fasligt olika, och hon driver mig ofta till vansinne, men sedan H kom in i bilden har vi i alla fall fått ETT gemensamt intresse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.