Plötsligt händer det!

För första gången sedan H var bebis har jag fått sova nästan fem timmar – Jag upprepar: FEM TIMMAR! – ensam och ostörd på min sida av sängen. Inte ens en katt som slogs om utrymmet i fotänden av sängen.

Från en bra bit före 23, när jag gick till sängs (förutom ett stoppa-i-napp-och-säga-så-så-sov-nu-med-mjuk-mammaröst-avbrott precis efter sänggåendet) och fram till långt efter 03 sov H helt lugnt i sin säng, två katter sov på B:s sida av fotänden. En katt sov mellan våra huvudkuddar, men där störde hon ju inte.

Nu är jag dock inne på fyrtiofemte minuten av att försöka ta mig ur sängen och hoppa in i duschen utan att utlösa Det Stora Skriket från halvvaken son som kryper runt i sängen, drar mig i håret och somnar till djupare endast liggande tvärs över mig….

Men fem timmar ändå! Cinq. Cinque. Five. Fünf.

Lovely.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.