Två steg mot mamma!

Strax efter att jag kommit hem igår kväll tog min son TVÅ steg mot mig. Snacka om att mammahjärtat svällde upp till en stor varmluftsballong! Han släppte taget om dörrkarmen för att gå mot mig. Gullesnutten.

Ett steg häromdagen, två steg igår. Snart går han nog som om han aldrig gjort annat.

Sedan fick B söva honom medan jag fixade käk, och det gick faktiskt. Det tog lite längre tid och blev ett par extra uppvak strax efter att han somnat, men inga tendenser till otröstlig gråt efter tutte.

Jag hade ju ändå tänkt lägga mig direkt efter middagen, så jag tänkte att han kunde få komma upp och amma så fort jag gick och lade mig. Så här onsdag och torsdag när jag jobbar två dagar i rad är jag faktiskt rätt glad att ha honom i sängen med mig hela natten mellan arbetsdagarna.

Och jag var i säng före 23, för att vakna relativt utsövd vid 05.30. H hade ammat ett par gånger, och knörvlat runt i sängen ett tag strax innan min klocka ringde, men inget extremt. En bra natt.

Nu har jag redan varit på kontoret i en timme. Huvudvärken är väck, så idag hoppas jag få en del gjort och ändå kunna åka hem i någorlunda tid, så jag hinner träffa H lite innan han ska somna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.